۱۳۹۰ بهمن ۲, یکشنبه

شباهت ها و تفاوت های محمدعلی شاه و خامنه ای


-محمدعلی شاه در سال ۱۲۸۵ خورشیدی به مقام سلطنت رسید. علی خامنه ای در سال ۱۳۶۸ به مقام آیت اللهی و رهبری رسید.

- محمدعلی چون پدرش شاه بود شاه شد. خامنه ای چون پارتی اش رفسنجانی بود رهبر شد.

- در مراسم تاجگذاری محمدعلی شاه همه اعیان، علما و سفیران و کنسولها شرکت داشتند، الا نمایندگان مجلس. در مراسم عمامه گذاری علی خامنه ای فقط آخوندهای مجلس خبرگان حضور داشتند.

- محمدعلی شاه از همان آغاز با مشروطه مخالف بود. خامنه ای از همان آغاز با دموکراسی مخالف بود.

- محمدعلی شاه برای حفظ تاج و تخت اش متکی به تزار و قزاق ها بود. خامنه ای برای حفظ تاج و تخت اش متکی به پوتین و پاسدارهاست.


- محمدعلی شاه روزنامه نگاران آزادیخواه مثل میرزا جهانگیرخان صوراسرافیل و ملک المتکلمین را کشت. خامنه ای نویسندگان آزادیخواه مثل جعفر پوینده و محمد مختاری را کشت. 

محمدعلی شاه از دیرباز علاقه فراوانی به روسیه داشت. خامنه ای از دیرباز علاقه خاصی به روسیه، چین و کره شمالی دارد.


-محمدعلی شاه مردی خرافی بود و انجام بسیاری از کارهایش را به جای اندیشیدن و رایزنی به فال و استخاره می‌سپرد. علی خامنه ای مردی پارانویید است که همه مخالفانش را مزدور «دشمن» می داند.

- محمدعلی شاه با حمایت روسیه و انگلیس توسط لیاخوف روسی مجلس شورای ملی را منحل کرد و به توپ بست. علی خامنه ای با حمایت روسیه و چین در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ تقلب و معترضان را در خیابان به گلوله بست. 

- محمدعلی شاه امتیاز زیادی به خارجی ها نداد چون قبلا پدر و پدربزرگش بیشتر امتیازها را داده بودند . خامنه ای امتیازهای بی شماری به روسیه و چین داد. از جمله استخراج نفت در دریای خزر و امتیاز احداث راه آهن به چینی ها.

- محمدعلی شاه با رشادت مجاهدین مشروطه خواه در سال ۱۲۸۸ از مقام سلطنت خلع شد و سرانجام در تبعید مرد. خامنه ای همچنان در مقام رهبری و مشغول دادن امتیاز های سخاوتمندانه به روسیه و چین است. 

۱۳۹۰ دی ۲۳, جمعه

 آریا آرام نژاد، هنرمند جوان و آزادیخواه بابلی است  که از ابتدا با سروده هایش همراه جنبش ضددیکتاتوری کشورمان بوده است. آریا  از ابتدا در کمپین انتخاباتی موسوی حضوری فعال داشت. پس از وحشیگری مزدوران خامنه ای در عاشورای خونین 88 آهنگی با عنوان "علی برخیز"  را منتشر کرد. این آهنگی با این صراحتی بی نظیر باند خامنه ای را به «یزید خفته ی دوران» تشبیه می کند که «جامه حق را تن شیطان» پوشانده اند و «دین محمد را به کام خود بیالودند» و «محرم را غرقه در خون» و «هتک حرمت انسان»  کردند.



در آن شرایط پر از فریاد و التهاب عجیب نبود که این ترانه بسیار محبوب شد. حتی اگر مثل من اتئیست باشید و همدلی با رگه مذهبی ترانه های آریا نداشته باشید انکار نمی توان کرد که این ترانه آگاهانه  از فولکلور مذهبی مردم برای زدن زیر آب اتوریته ی دیکتاتوری حاکم استفاده می کند و حاکمان را  در سویه شر اسطوره های خیر و شری می نشاند:‌ «شیطان»، «دجال» و «یزید» و ... .

  و این البته دژخیمان حاکم را خوش نیامد. در 26 بهمن 88 آریا توسط ماموران رژیم به اتهام اقدام علیه امنیت ملی دستگیر شد.  پس از 50 روز بازداشت در سلول انفرادی، آریا با قرار وثیقه آزاد و همزمان از سوی دادگاه انقلاب بابل به 9 ماه حبس تعزیری محکوم شد. بعد 9 ماه محکومیت او از سوی دادگاه تجدید نظر به 6 ماه کاهش یافت. او مجددا در  17 آبان ماه امسال در منزل شخصی .اش بازداشت شد. (ویکی)




این روزها آریا ایام اش را بین زندان بابل و بیدادگاه های جمهوری اسلامی می گذراند. جمهوری اسلامی توانسته این جان آزاده را حبس کند اما صدای او  حبس شدنی نیست. صدای او صدای نسلی است که به کمتر از آزادی رضایت نمی دهد. 


به یاد این هنرمند آزاده برخی از آهنگ هایش را به صورت mp3 جمع آوری کرده ام که خوب است مرور کنیم:


علی برخیز (بهمن ۱۳۸۸) در اعتراض به حوادث عاشورای  ۱۳۸۸ [لینک دانلود]
یه روز خوب (بهمن ۱۳۸۹) به مناسبت ۲۵ بهمن [لینک دانلود]
۱۰۰ سال دیگه (تیر ۱۳۸۹)  [لینک دانلود]
جرقه های سایه کش (فروردین ۱۳۸۹) [لینک دانلود]
شاکیم ازت خدا [لینک دانلود]
زیارت (آذر ۱۳۸۹)  [لینک دانلود]
 ترانه های تلخ (خرداد ۱۳۹۰) [لینک دانلود]
برای لمس آزادی ( خرداد ۱۳۹۰) در اعتراض به کشته شدن هاله سحابی [لینک دانلود]
دلتنگی سروده ای برای میر حسین موسوی (تیر ۱۳۹۰) [لینک دانلود]



مطمئنم اگر هر یک از ما کمی از شجاعت امثال آریا را نشان دهد و بگوید «نمی خوام قانون جنگل رو رعایت بکنم» چه بسا به زودی  هیچ کس در ایران به خاطر «اتهام مرتد شدن» لبهایش را به هم نخواهد دوخت. پیام آریا را بشنویم که «صد سال دیگه فرصت نداریم. باید قدم تو میدون بذاریم.»